Στο Τhe Preppy Experience,

πιστεύουμε ότι η μαγεία της ζωής βρίσκεται στην απλότητα, στις μικρές, καθημερινές στιγμές που μετατρέπονται σε ξεχωριστές εμπειρίες απόλαυσης, χωρίς να υπάρχει κάποια σημαντική αφορμή.

Για αυτό και δημιουργήσαμε ένα χώρο που μπορείς να επισκεφθείς κάθε στιγμή της ημέρας. Στο ”Σπίτι μας” μπορείς να απολαύσεις εκλεκτής ποικιλίας καφέ που παρασκευάζετε με την μυστική συνταγή του μπαρίστα Γιώργου Πασχάλη, να δοκιμάσεις Brunch που θα σου φτιάξουν την διάθεση καθώς και τις μοναδικές συνταγές  Comfort κουζίνας που επιμελείται ο Σέφ Χρήστος Μπιτσάκης.

Εδώ θα ανακαλύψεις επίσης, μια μεγάλη ποικιλία γλύκων και τα αρτοποιημάτων που με την απλή και  παραδοσιακή τους συνθεσή και τις μικρές γκουρμέ πινελιές τους θα σου δημιουργήσουν ένα είδος γαστριμαργικής ευτυχίας. 

 

 

 

 

 

Η εμπειρία μας

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί καθημερινά για εσάς γεύσεις που συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση και την σύγχρονη δημιουργικότητα.

Το μενού μας

Στο νέο μας κατάλογο θα βρείτε μοναδικές επιλογές για brunch, lunch & dinner που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα . Το μενού επιμελείται ο Chef Χρήστος Μπιτσάκης.

Η αποστολή μας

Να σας προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία απόλαυσης και γαστριμαργικής ευτυχίας. Συστήνοντάς σας την Μαγεία της Απόλαυσης.